Lactose en koemelk vrij
Ik wil graag deze lekkere, en gemakkelijk te bereiden, lunch met jullie delen! Een heerlijke cracker met tonijn, sla en ei. Als je even trek hebt in iets anders maar je wilt er niet te veel moeite voor doen, dan is dit een heerlijk recept om te maken.
Wat heb je nodig:
Wasa crackers Vezelrijk
Tonijn uit blik (in water)
1 Ei
Jonge bladsla met rucola
Peper en Zout
Zaanse mayonaise
Bereiding:
- Kook het ei ongeveer 6 minuten (tot het hard is)
- Haal de eieren uit de pan en laat het goed schrikken onder koud water.
3.Pel het ei en snijdt het in twee keer door midden, zodat je vier stukken hebt. Laat het ei even afkoelen.
- Pak de crackers (3 stuks) en leg het op een bord. Voordat je de crackers gaat beleggen kan je, als je dat lekker vindt, er nog wat soja boter opsmeren.
5.Pak de Jonge bladsla en leg het op de crackers, verdeel het netjes.
- Haal de tonijn ui het blikje en verdeel de tonijn over de drie crackers.
- Nu mogen de plakjes ei erboven op. Voor een klein beetje extra smaak vind ik het lekker om er nog wat Zaanse mayonaise op te doen.
(Wil je het gezond houden dan moet je de mayo natuurlijk weg laten 😉 ).
Als je dat hebt gedaan kan je er naar smaak nog een beetje peper en zout op doen! Eet smakelijk en geniet van een lekkere en gezonde lunch!
Liefs